Balanç inci de temporada 2008

Després de les 5 primeres curses de la temporada del Trofeu Caixa de Girona, s'ha fet un primer balanç d'aquest inici de temporada, on els corredors del club, han estat els protagonistes en la categoria de principiants, on han colo 3 fèmines en les 4 primeres posicions, però també en la categoria masclulina on lluiten pel liderat.
En la categoria de fèmines 00-03, també s'està lluitant pel liderat, igual que en infantil masculí, i Esplai, en les quals hi ha clares esperances de triomf.
En la categoria cadet, també s'està lluitant pel podi final, i en Femines infantil, també hi ha esperences de victòria.

Aquest inici de temporada, doncs està siguent força positiu pel club, tot i que s'espera millorar els resultats de cara el segon tram de temporda.

El club, però, també ha tingut representació en altres competicions com la copa catalana internacional de BTT, o marxes cicloturistes com "terra de Remences" o "Terra de l'aigua", i properament, entre 5 i 6 corredors participaran en la marxa de les 3 nacions.

Un dels nostres corredors més experimentats, anirà, tal i com ja es tradicional en ell, a París, per completar per 3a vegada consecutiva la Paris-Roubaix.
Des d'aquí li desitgem molta sort.