Informació darrera hora.

Benvolguts socis i membres del C.C. Baix Ter,


Des de la direcció del club volem comunicar que, en conseqüencia dels darrers aconteixements succeïts en els últims dies, la junta ha decidit en reunió d'última hora fer-se enrere en la organització del proper Campionat de Catalunya de ciclocross, fen-t'ho saber així a la FCC, a l'Ajuntament de Torroella i al mateix Sr. Parreño, seleccionador nacional català d'aquesta modalitat i gran responsable de que aquesta prova ens fos concedida.


El motiu d'aquesta renúncia no és altre que, donat que un dels màxims responsables de la prova ha perdut la nostra confiança, i amb ell altres membres de l'equip, no creiem convenient seguir amb l'organització d'una prova que ens suposa una gran feina i una gran despesa, sense poder garantir uns resultats satisfactòris per a tothom.


Sap tothom que la vida és formada per cicles, tots amb un inici i un final. El que ha tingut lloc aquests dies, s'ha interpretat com a el final d'un cicle que ha durat anys i que per tant, és benvingut el seu final.

Amb això, entenem també que en comença un de nou, el qual afrontem amb moltes ganes i energíes, i amb una total implicació dels membres que seguim endavant.


Per a qualsevol dubte, aclaració o quelcom que volgueu fer saber, podeu adreçar-vos a l'adreça del club, o directament parlar amb els membres de la junta directiva.


Att. Carles Ventura, vocal del C.C. Baix Ter.