Petita aclaració

Pensava que no caldría aclarar aquest punt, però sembla que si, doncs no tothom és capaç d'entendre la moderació de comentaris.
Tant al blog, com a qualsevol lloc, s'accepten comentaris i/o crítiques de tot típus, fins hi tot comentaris destructius o amb falta d'educació, sempre i quan, aquests comentaris vinguin signats. És a dir, sempre que algú sigui capaç de fer un comentari i/o crítica, ha de ser capaç de donar la cara i assumir la responsabilitat dels seus actes. És molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà, no creieu?
Si es dona la possibilitat de resposta, que per cert altres no fan, és seguint aquest critèri, doncs un comentari, sense autor, no és res més que una pèrdua de temps.

Responent a l'Enric, si que està previst fer properament una assamblea informativa, que es prepararà amb la col·laboració dels socis. Però s'ha d'entendre, que si algú vol saber quelcom, s'ha d'interessar i demanar-ho. Nosaltres estarem encantats de poder aclarir i/o resoldre tots aquells dubtes que puguin ser d'interés per els socis, però no podem saber allò que no s'ens diu.

Espero haver aclarit algúns dubtes, i si algú més vol fer comentaris i/o crítiques, endavant! Però donant la cara, d'acord?