La bici d'en Carles!

Doncs ja que la idea va sortir d'un servidor, el més correcte és que hom prediqui amb l'exemple i començi la secció amb una de les meves bicis.
Així doncs, avui presento la meva nena de XC, una Orbea (com no...) feta totalment a la carta... És d'història breu. La meva bici anterior va morir degut a una fisura al quadre, així que em vai veure obligat a comprar-ne una de nova, però com que llavors els diners no anaven sobrats vai optar per comprar un quadre sol, i així sortir del pas. El quadre en qüestió és un Orbea Lanza de 2003, però pintat en blanc per petició meva, doncs els colors que m'oferíen no m'agradaven pas... De bon principi, vai passar-hi totes les peçes d'una a l'altre, fins al punt que d'aquella antiga Sunn, ja no en queda absolutament res...
Poc a poc la he anat millorant, ara amb això, despres amb allò... No és la millor bici del món, però no tots tenim tants calers com per comprar una Alma full equip jejeje

Descripció tècnica:

Quadre: Orbea Lanza 2003
Forquilla: Rock Shox Reba Team
Grup: Shimano Deore LX- XT
Frens: Shimano Deore XT hidràulics (discs Alligador)
Seient: Selle Italia Troy Lee Designs
Rodes: Mavic Crossride Discs
Pneumàtics: Maxxis High Roller 1.9 (Davant), Maxxis Larssen TT 1.9 (Darrere)
Pedals: Shimano PDM 959
Tija: Scratch
Manillar: Scratch
Cables i fundes: Alligator


Més endavant ja presentaré les altres bicis, inclosa la meva nova adquisició!!! La MSC!! jejeje