El Baix Ter no descansa!!


Per tots és sabut que aquests dies ens ha visitat un temporal de "cal déu"... I que amb aquest temps, la bicicleta més val que quedi aparcada per tal de no fer-li més mal que bé, cert?
Doncs algúns membres del C.C. Baix Ter, coneixedors de la llevantada i dels efectes que aquesta sol tenir a les nostres terres, varen decidir "anar a pescar!!"
Varen presentar-se a les terres del Camping El Molino, on varen observar moviments anormals, tot i que amb la meteorología que els acompanyava, res els podía sorprendre! Despres d'una estona observant i analitzant el terreny, van detectar quelcom extrany que els va cridar l'atenció. Amb l'aigua al coll, van acostar-se al centre del terreny i sorpresa, un mèro enòrme!!!! Després d'algúna picabaralla amb el peixót, i algúna que altre mossegada, van aconseguir pescar aquest gran trofeu!!! No sense patir, i no sense resistència, un mèro de prop de 30 Kg va ser pescat pels membres del C.C. Baix Ter!!!!!
Però no va ser la única anècdota del C.C.Baix Ter del cap de setmana!! Ja que ens hi posem, al Baix Ter ho fem a l'engrós!! jejeje
Veient el temporal, jo mateix, vaig decidir sortir al carrer a fer algúna fotografía del temporal, doncs no és pas normal que a les nostres terres hi nevi, i era el moment de treure fotos... En un moment de llucidesa, vaig decidir enviar-ne alguna a TV3, amb la fortúna de que una d'aquestes fotografíes fos escollida per ser passada pel noticiàri del migidia!!! I es que no es podía deixar passar l'oportunitat de que la nostra vila fos victima d'aquest temporal i ho sabés tot el país!! I com sempre, el C.C. Baix Ter sempre present per tal d'immortalitzar els millors moments!!