La fira de Sant Andreu, més exitosa que mai


La present edició de la fira de Sant Andreu 2008 ha estat molt celebrada per la gent del Club Ciclista Baix Ter. La il·lusió i les ganes de tots els socis del nostre club han fet que es superessin amb escreix les espectatives que ens havíem plantejat incialment.
Un dia fred, amb les condicions climatològiques en contra que es va afrontar amb ganes i uns bons gots de xocolata desfeta, que entraven d'allò més bé i dels que molta gent va gaudir donat que els repartiem de forma gratuïta.

Just apunt de tancar la paradeta, es va fer el sorteig de la BTT, i gràcies a una mà innocent, va sortir la butlleta guanyadora, que va enviar la bicicleta cap a Figueres, a casa de l'Albert Sala i Velasco. La sort va voler que en aquells moments el guanyador encara fos a la fira, i vam poder lliurar la bicicleta al moment.Aquest any, com cap altre, el nostre club hi ha estat representat; aquest any, com en cap altre, més de 300 persones han omplert la butlleta pel sorteig de la bicicleta de BTT. i és per això, que aquest any, el Club Ciclista Baix Ter us dóna les gràcies a tots els que hi heu assistit, a tots els que hi heu participat i a tots els que hi participareu d'ara endavant.