1a Social de Carretera

Foto: Marc Barbosa
Crónica de Sergi Güell:


Ahir 25 de Gener vaig fer la primera cursa de la pre-temporada, una cursa que no tenia cap més finalitat que la d'entrenar.

El recorregut me'l sabia amb els ulls tancats, i això em va facilitar les coses.

Els primers vint quilòmetres van estar marcats pels atacs constants de diferents corredors, però ningú amb prou potència per escapar-se del gran grup.

Després d'alguna volta més pausada es van escapar tres corredors: l'olímpic Antonio Miguel (Camp de Tarragona), que finalment va guanyar la prova, Stephan Roger (CC. Le Boulou), que va finalitzar en 2a posició, i Jaume Morales (Bigmat Prat), finalment 3r.

En el gran grup ningú volia agafar la responsabilitat de perseguir els tres ciclistes capdavanters, i aquests van anar augmentant la seva avantatge, fins arribar a tenir més d'un minut de marge.

Un cop decidides les primeres posicions, i ja iniciada l'ultima volta vaig abançar posicions per disputar els últims quilòmetres, però a falta de menys d'un quilòmetre de meta, una caiguda a gairebé 50km/h just davant meu, va fer que hagues de frenar en sec. Vaig topar, suaument, amb una bici que hi havia al terra, però ja vaig haver de posar peu a terra, i la cadena ja se m'havia tret. Una llastima, que va fer que entrés a 47seg. del primer classificat, i en el lloc 75.


La següent participació possiblament serà en la cursa de la Bisbal d'Empordà, d'aquí dos setmanes.