Campionat de Catalunya de Ciclocròs


Avui diumenge 4 de gener de 2009, s'ha disputat el Campionat de Catalunya de Ciclocròs a Manresa, prova que també puntuava per a la Copa Catalana de la mateixa modalitat. El Baix Ter hi ha sigut present de la mà d'en Joan Aguilera, que un cop més a demostrat ser un corredor polivalent. L'escenari de la cursa ha sigut un circuit divertit i varíat, amb bastant fang i alguns obstacles que els més hàbils han sabút aprofitar per incrementar les distàncies.
A la cursa de categoría de cadets, que és on competía en Joan, la victòria ha sigut per a un corredor del País Valencià, que juntament amb el seu equip s'ha desplaçat fins a Manresa per anar preparant els campionats estatals, que es disputen d'aquí dues setmanes a Valladolid. El seu domini ha sigut increible, amb un ritme frenètic. En Joan ha finalitzat en una meritòria 5 plaça general, que s'ha convertit en un 3er lloc en la classificació del Campionat de Catalunya, doncs primer i segón eren del País Valencià i no es classificaven. Per tant, una grandissima posició per en Joan, que en la seva segona cursa de la modalitat, ja ha aconseguit quedar pel davant de corredors més experimentats i fins hi tot seleccionats per anar als estatals. Gran notícia doncs pel Baix Ter!!
A la resta de curses disputades, cal remarcar les victòries de Sandra Santanyes en categoría de Fèmines i de David Lozano que s'ha emportat la general d'Èlit tot i ser encara Sots-23, amb una exhibició de força que ha impresionat a tothom, arrivant a doblar a gairebé tots els corredors, excepte els 3 o 4 primers classificats.