La bici d'en Toni!

Molt de temps després, recuperem una secció que es va iniciar i es va oblidar... I per tornar-li la vida a la secció, ho fem amb un corredor que despres d'una temporada absent, sembla que torna a pedalar amb ganes i molta força! Aprofitant que aquest matí hem sortit a fer ruta, s'ha mostrat decidit a col·laborar i participar amb el club, i amb el bloc, i la idea de compartir la bici amb tots, li ha agradat.
La bici d'en Toni, com no, és una Orbea, model CompAir de l'any 2006, i que es manté en bon estat degut a la cura amb la que la tracta, i amb gairebé totes les peçes de sèrie, doncs considera que la bici quan va ser comprada, ja funcionava a la perfecció.
Val a dir que en Toni, que els darrers mesos ha crescut com un espàrrec, no sols fa bicicleta, sinó que ho intenta combinar amb el Karate, esport que gaudeix també en competició, i no pas amb resultats mediocres!!! El seu millor resultat, l'any passat, un 4rt lloc als campionats del món! disputats a Barcelona!! Així que al tanto amb en Toni... jejeje
Descripció tècnica:
Quadre: Orbea Lanza 2006
Forquilla: Manitou Axel Platinum 100 mm.
Grup: Shimano Deore, Deore LX
Joc de bieles: FSA
Frens: Shimano Deore LX "V-Brake"
Seient: Selle Italia
Rodes: Mavic Crossride
Pneumàtics: Hitchinson Python
Pedals: Shimano PDM 525
Tija: Zeus
Manillar: Scratch