Trial al Baix Ter


Doncs tal i com deiem l'altre dia, aquest any el Baix Ter s'obre pas en noves disciplines sobre rodes. El trial sempre ha set conegut per tothom, però curiosament mai ningú al Baix Ter se l'ha agafat seriosament, fins ara.
Un dels fitxatges més recents del Baix Ter, l'Adrià, ha començat amb força a donar pedals, i apart de gaudir amb la BTT ara també ho fa sobre una bici de trial. Aquest passat cap de setmana, concretament el dissabte a la tarda, despres d'haver assistit a l'entrenament de BTT del matí, es va desplaçar fins a Olot per participar a unes classes de Bike Trial amb el Club Bike Trial Garrotxa.
L'Adrià, que és d'allò més avispat, no va trigar a integrar-se al grup i poc a poc va anar agafant coneixements gràcies als bons mestres que va tenir. Entre ells, Marc Prat, que el passat 2008 va aconseguir emportar-se el campionat del món en categoria minime! Així que estem segurs que amb aquests bons mestres, la tècnica d'aquest jove corredor anirà creixent, i quí sap si podrà aconseguir la primera copa en aquesta modalitat pel Baix Ter!
A continuació, un petit clip sobre en Marc Prat. A veure si no triguem gaire a veure l'Adrià fent quelcom semblant!!