1er Aniversari!

Bones!!
Tal dia com avui just fa un any, innauguravem aquest bloc. El que va neixer amb la idea de ser una eina de difusió, com a via per fer arribar a tothom la informació que creiem és digne de ser compartida. Ja sigui a l'hora de fer curses i procurar perque tothom hi pogués assistir amb totes les garanties, com a l'hora de fer saber als sòcis i simpatitzants la informació necesària per a la propera sortida. Alhora, també esdevé una bona via per agrair a tots els patrocinadors i col·laboradors, que aquest any no són pocs, tota la tasca que fan per tal de que el C.C. Baix Ter segueixi siguent el gran club que fa anys que és.
Tot i que començar no va ser fàcil, s'ha aconseguit que el bloc el portin diverses persones, demostrant ser un exemple de col·laboració i cooperació, donant veu als sòcis i fent que tothom pogués sentir aquest bloc com a seu. Mitjançant el bloc, s'han rebut critiques, algunes de bones, altres fins hi tot de destructives, que sempre que han vingut signades, han sigut acceptades de bon grat, donat que entenem que de tot s'apren.
S'intenta que el bloc tingui una imatge atractiva i dinàmica, que sigui un reflexe del club que hi ha al darrere. Sempre amb la idea de seguir millorant, aprenent com funcionen aquestes noves tecnologíes i aplicant coneixements, tot pel bé del club.
Avui aquest bloc fa un any, el club en te gairebé vint, i estem segurs de que en un futur, esdevindran un binomi amb molts aniversaris per celebrar plegats. Des d'aquí, moltes felicitats i moltes gràcies a tots els qui fan possible que això segueixi endavant.

Gràcies! Gràcies! Gràcies!