El temps ja és més definitiu


Crec que ja podeu començar a respirar tranquils:

Estat del cel:
Cel seré o poc ennuvolat en general. Al llarg del matí de nou es formaran bancs de núvols baixos al sud de la Costa Brava, interior del quadrant nord-est i al sector central del litoral i del Prelitoral.
Precipitacions:
no se n'esperen.
Temperatures:
les temperatures mínimes es mantindran sense gaires canvis, o lleugerament més baixes a Ponent. Les temperatures màximes es mantindran estables al terç nord, mentre que pujaran a la resta del territori.
Visibilitat:
al Pirineu serà bona. A la resta passarà de regular a bona.
Vent:
de matinada el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini dels terrals al litoral. Al llarg del matí s'anirà imposant el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en conjunt, tret del sector central del litoral i del Prelitoral on serà fluix i de direcció variable. A més, bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l'Empordà, sobretot durant la tarda, i mestral entre fluix i moderat a les terres de l'Ebre.


Per diumenge, es preveu que potser faci més fresca, però a la Garrotxa també hi dominarà el sol. Es mantindrà la situació anticiclònica, amb altes pressions que afavoriran que en general l'ambient sigui assolellat. Malgrat tot, hi haurà boires persistents a planes interiors.