Els Valents ja són de camí!


Doncs si! Ja és aquí el dia de l'stage, i com es tenia previst, uns pocs valents s'han atrevit de bon matí, que potser caldria dir matinada, a agafar les bicicletes i enfilar cap a Olot.
Val a dir que a les 7 del matí la llum no era precisament extraordinaria, fè en dona la imatge que s'adjunta amb el present missatge, i això dona encara més mèrit a aquests intrèpids ciclistes que s'aventuren un cop més amb el Baix Ter.
Abans de sortir però, han fet una bona sessió d'escalfament muscular, i perquè no dir-ho, alimentària! Ja que els corredors han aprofitat per agafar forçes i pujar segurs.
El grup anirà pujant fins a Salt, on enganxaran amb un altre grup de valents que engreixaran el nombre de participants que van de camí a Olot. Esmentar també que, durant tot el camí, aquests corredors estaran en contacte amb el grup de suport, que anirà fent el camí dalt d'una furgoneta cedida gentilment pel nostre patrocinador Supermercats Jodofi. En tot moment, aquests corredors estaran recolzats per aquesta furgoneta, i d'altres cotxes de suport, on s'hi porta tot el material necessàri per garantir l'èxit de la sortida. Un bon avituallament també de part de Supermercats Jodofi farà que els corredors vagin hidratats i alimentats en tot moment per tal de que les forçes no defalleixin en cap moment.
De moment, aquesta és tota la informació, en breu anirem informant sobre l'estat de la sortida. Des d'aquí, molta sort a tots els participants!!!