L'stage a Olot ha estat immillorable.
La providència i les bones previsions van fer que els ciclistes que sortien de Girona i els que van sortir de Torroella es trobessin en un bon punt del carril bici i també en un bon moment. Això va ser just a Amer, i ens va permetre esmorzar i comentar la jugada de la pujada. D'aquesta manera tothom va pujar al seu ritme, i tot i que uns estàvem més cansats que d'altres, les nostres cares parlaven soles, a totes s'hi reflectia una mitja rialla de satisfacció. Al Baix Ter ja podem dir-ho ben alt: hem recuperat el bon ambient!
Ara sí, tots junts, grans i petits, vam acabar de completar el tram final del bicicarril, travessant les poblacions de Les planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i la pujadeta final. En Güell va guanyar el pernil, però l'Andreu i en Joan gairebé li prenen. Durant el recorregut no ens va faltar res, la furgoneta de Jodofi i els seus integrants ens van anar avituallant en els moments decisius.
La casa de colònies, evidentment no era un hotel, però també tenia el seu encant. Val a dir que estava situada en una zona tranquil·la i tenia bons veïns, d'aquells que no es queixen mai. L'entorn era fantàstic per distreure's i vam poder jugar a futbol, volei... En definitiva millor que a casa.
La rutes de l'endemà van anar molt bé, la ruta curta va arribar fins a Can Xel. Passant per corriolets de tots colors. Els participants van tornar contents.
La ruta llarga va baixar fins a Sant Feliu Pallerols, però passant per la font pobre. Els que la van fer encara la recorden. T'has d'agafar bé al manillar de la bici per no caure d'esquena.
Tot plegat fa que poguem valorar el cap de setmana amb un excel·lent ben merescut. És una nota aconseguida amb l'esforç de tots, tant els que l'hem organitzat com els que hi heu participat. Esperem que la propera vagi tant bé com a aquesta, crec que millor seria impossible.
GRÀCIES A TOTS.


Seguidament podeu veure un petit tast de les fotos que escenifiquen el genial cap de setmana que hem passat.


La fred de primera hora del matí, contrastava amb l'alegria que es vivia durant la pujada pel carrilet, just després d'haver esmorzat, ja que abans,... uff quina gana..
Tot i els 100km que portàvem alguns, o els 50km que van fer la resta, la tarda va estar plena d'activitats, tant pels joves, com pels veterans, com pels petits.
Això sí, aquest cap de setmana tan esportiu, al final va tenir recompensa, aquesta magnífica paella.