PRIMER STAGE 2009 DEL C.C.BAIX TER

Ep socis/es!!

Ja és oficial la data del primer stage del Club Ciclista Baix Ter. Serà el cap de setmana del 21 i 22 de febrer. Per a la ocasió s'ha escollit la població garrotxina de Santa Pau que resulta ideal per a la seva situació i morfologia física. Farem nit a l'alberg Bellavista de Santa Pau. La participació és oberta a tots els socis/es i a tots els acompanyants que vulguin gaudir d'un cap de setmana divertit i alhora intensiu practicant el seu esport preferit.

Hem decidit que com a mínim, farem tres grups amb la intenció d'ajuntar la gent per nivells, expectatives o motivacions similars.

El programa que hem elaborat és el següent:


Dissabte 21


a) Pels més valents:

  • Sortida des de Torroella, passant per Girona, carril bici fins a Olot, la fageda d'en Jordà (corriols extraordinàris) i arribada a Santa Pau.

b) Pels més simpàtics:

- Ens unirem al grup dels més valents a Girona i arribarem fins a Santa Pau.

c) Pels més petits:

  • Ens unirem al grup a Amer i seguirem direcció a Olot.

No us espanteu! tothom podrà seguir, i en qualsevol cas, sempre podreu acostar-vos al cotxe d'equip que tancarà cua.


Diumenge 22


S'han creat tres rutes en BTT, amb diferent nivell de duresa i complexitat, adaptades a cada participant. A mesura que s'acosti la data us n'anirem posant al dia.

Esperem també portar a terme un taller de reparació de bicis pels més petits , un concurs de fotografia i d'altres activitats que segur que us engrescaran.

L'objectiu és el de poder-nos conèixer més a fons, a nivell esportiu i humà. Segur que la primera estada del 2009 serà profitosa i ens servirà per estrènyer encara més, els vincles que ens uneixen pel nostre esport.Per inscriure-us o demanar més informació podeu acostar-vos a Bicis Teixidor.