Social de la Bisbal

Crònica de Sergi Güell:

Després de l'absència a Calonge, avui he tornat a anar a correr a la Bisbal d'Empordà.
Després d'una sortida ràpida, i un cop el pilot es començava a relaxar, és quan han començat a apareixer els primers problemes per a mi, tot just al km 7, quan parlava amb un company de la categoria "m'he menjat" un forat, i a més de perdre el bidó, s'ha torçat la roda davantera, de manera que em tocava a la pastilla.
La pujada de Rupià, no ha suposat cap problema en cap de les dos voltes que he pogut fer. En la primera he pogut evitar el gran tall que s'ha produit, i en la segona he pogut arribar en una bona posició, aixi evitant també la possibilitat d'algun tall.
Seguidament, i encara ben colocat hem fet tota la pujada fins a Madremanya, on encara aguantava una bona posició, però ha sigut després, just a dalt a Madremanya, i durant tots els "repetchons" fins a Monells, quan m'ha vingut un gran baixon. potser provocat pel sobreesforç fet a causa del fregament de la roda amb la pastilla, i segurament també causat pel fet de no poder veure aigua durant la carrera, només d'alguns ciclistes que m'han deixat fer un traguillo, als quals els hi vull agraïr.
El fet doncs, és que tot i sentir-me bè durant 55km, un fort baixon ha provocat que hem quedes tallat, i com a conseqüència abandonès, ja que he cregut inoportú realitzar una altre volta amb un altre ciclista despenjat, ja que l'unic que hagués aconseguit hagues sigut desgastar-me inutilment.
Felicitar també l'Amat, per la seva excel·lent 4a posició de la general.