SORTIDES SORPRESA

Com molts de vosaltres ja sabeu, cada dilluns a les 18:30h, uns quants socis i sòcies del Baix Ter sortim a córrer pels carrers de Torroella de Montgrí. D'entrada, és una bona manera de complementar la preparació d'hivern i a més, tenim la possibilitat d'escapolir-nos una estona de totes les nostres obligacions diàries. Esdevé doncs un mètode curatiu molt recomanable per tots aquells que vivim esclavitzats en la societat de l'estrès.
El fet sorprenent, és que, com nosaltres, un nombre considerable de torroellencs, a nivell individual, opta per aquesta solució, empesos potser per les mateixes motivacions que nosaltres o bé per d'altres de semblants, de manera que cada dilluns a les 18:30h els carrers de Torroella denoten un cert moviment esportiu.
Tampoc cal exagerar, he dit:"un cert moviment", però si que ens comença a resultar un fet força habitual, trobar-nos esportistes esporàdics o no, que ens acompanyen a fer les dues voltes al nostre municipi i que, millor encara, ens fan passar un bona estona.
Si fa dues setmanes ens va acompanyar gratament en Marcel Pons, ahir vam retrobar-nos amb un vell amic, en Jordi Oller. Qui ho havia de dir! el petit de ca l'Oller (que ja no és tant petit) es prepara per bomber. D'optimisme no n'hi falta, s'ho pren seriosament i nosaltres li desitgem molta sort.

Ens veiem dilluns crack!