STAGE A OLOT!!!

Ep companys,

A principi de setmana el temps no era gaire clar, però els meteoròlegs ja s'han mullat (mai millor dit) i preveuen un cap de setmana que pinta bé...(deixem-ho així...)


Per tant, ja podeu començar a enllustrar cadenes, plats i corones de les bicis perquè dissabte al matí enfilarem cap a Olot amb ganes. Sobretot però, amb ganes de passar-ho bé.

Jo, com a la majoria de vosaltres, ja fa uns dies que tinc ansietat de pedal. És aquella sensació compartida per tots i que coneixeu tant bé.


De tracks pel diumenge n'hi ha per donar i per vendre: desnivells i recorreguts de tots colors, per grans, mitjans i petits... em falta acabar de pujar-los al Gps i ordenar-los per ordre de prioritat.

A les Preses ja ens esperen i avui confirmarem el nombre de gent i els menús escollits (dinar per dissabte, sopar per dissabte i dinar per diumenge).
Si no hi ha cap canvi d'última hora, la sortida pels valents de dissabte és a les 7 h. a Bicis Teixidor. Potser serà una mica fosc, però també serà més divertit. Les altres sortides les acabarem de concretar.
Us deixo amb una imatge del senyor Croscat.