Un tastet del cap de setmana a Olot


Genial!!! Aquesta sens dubte és una paraula que podría definir el cap de setmana que tot just ara conclou. Molta bicicleta, moltes rialles, molt bon ambient... És el que sempre hem volgut fomentar des del C.C. Baix Ter, i que ara hem recuperat!!
Apart dels valents que varen sortir des de Torroella amb la bicicleta, a Salt s'hi varen afegir un grupet, on hi havia corredors de totes les edats. Des dels més grans, als més petits, gaudint tots plegats del que va ser un cap de setmana brillant. Fent costat als corredors, va ser-hi l'Àngel, amb la furgoneta cedida gentilment per Supermercats Jodofi, que va ser també qui va subministrar l'avituallament que tots els corredors van agraïr a mig camí d'Olot, fent la ruta del Carrilet. Aquest missatge sols és per a fer-vos suquet del que ha sigut el cap de setmana, entre rialles i pedals, tot i que us assegurem que hi ha hagut moooltes més coses, i es que dormir amb tota la colla en una casa de colònies, és una experiencia!! I més la nit del Barça-Espanyol tinguent reunits Culés i Pericos!!
Us deixem aquí quatre fotos per tal d'anar fent boca, i demà amb la calma i més descansats, un resum més ampli. Sols destacar, que en aquest parell de dies, els quí han pedalat més, han fet prop de 140km de BTT!!! Ara un descans, està més que merescut!!