1r podi en la CCI 2009.
Avui, 22 de març de 2009 s'ha disputat la 2a prova puntuable per la Copa Catalana Internacional de BTT a Corró d'Amunt, en la qual el Baix Ter hi ha tornat a ser present gràcies al cadet Joan Aguilera, que ha finalitzat en una excel·lent 2a posició.
La cursa, que ha començat a les 10 en punt com acostuma a ser habitual, constava de 2 voltes a un circuit de 8km, la primera amb un "bucle" afegit.

Després de fer una sortida regular, el corredor del Baix Ter-Supermercats Jodofi, s'ha col·locat en 3a posició, just darrera Jordi Quintanes, i a 10seg de Gerard Alvarez.

Ha sigut a les acaballes de la primera volta quan Quintanes ha fet un atac molt dur, que ni en Joan ni en Gerard han pogut seguir, de tal manera que aquests dos han format el grup perseguidor en el qual lluitaven per la 2a plaça, ja que el primer lloc se'ls ha allunyat molt.

Aquesta segona plaça s'ha decidit a pocs quilòmetres de meta, en una de les poques pujades amples del circuit, on en Joan ha fet un atac que ha sigut definitiu.

Durant la cursa, els tres corredors esmentats anteriorment han hagut de passar a molts Masters 30, cosa que els ha pogut perjudicar en certs moments de la cursa, ja que no podien dur a terme el ritme adecuat.

Anotar també, que aquest, ha estat el primer podi de la història del Club en la Copa Catalana Internacionla de BTT en categoria masculina, i ha permès al corredor que l'ha obtingut, en Joan, situar-se 2n a la classificació general del campionat.