2a Cursa BTTAvui 1 de Març, dos dels nostres corredors han participat en una cursa, la primera en el seu compte particular, del campionat de la Selva de BTT de cares a començar a preparar el primer Caixa Girona que es disputarà d'aquí 15 dies a la població de Cassà de la Selva.
L'Adrià i la Judit han matinat per poder defensar els colors del Baix Ter, en la prova de St.Hilari, d'on han tornat molt satisfent, i han acabat 4rt i 3ra respectivament.
Pel que fa el dissabte, els corredors petits del Baix Ter, van fer el seu tradicional entrenament amb BTT, i en Joan i en Sergi van sortir amb bicicleta de carretera, durant 3h,30 i un total de 102km, durant els quals en Sergi, va tenir temps de punxar les dues rodes, la del darrerra, però, no va impedir que de continuar al ritme de l'entrenament, ja que la pressió es perdia molt lentament. Per altre part, en Carles i en Toni també varen sortir amb les seves bicis de carretera, fent una sessió un pèl més curta que la d'en Joan i en Sergi. Una sessió de poc menys de 3 hores, fent uns 70 km de fons per anar agafant la forma, fent una ruta simple entre Torroella, Palamós i La Bisbal, rodant una estona amb la bona gent de Triatló Girona Costa Brava, que portaven un ritme prou valent.