Duatló Ciutat de Manresa


Ahir dissabte 7 de març de 2009 ,dos membres del Baix Ter - Jodofi, l'Albert i en Sergi, varen participar en la IV Duatló Ciutat de Manresa, de distància "sprint", és a dir, que consta de 5km de cursa a peu, 20 en bicicleta, i 2.5 més de cursa.


La prova va ser tot un espectacle i va comptar amb una massiva assistència de públic i un gran nombre de participants. Gairebé 300 corredors van prendre-hi part i van poder-se mesurar amb personatges de la talla de Melcior Mauri.


Tot i ser la primera experiència dels dos ciclistes en una duatló, els dos corredors van tenir un bon debut en aquesta nova modalitat. En Sergi va acabar en 105é lloc i va fer una gran cursa , entrant tan sols a sols 8 minuts del vencedor i entre els primers universitaris. L'Albert, per la seva part va arribar en la posició 195, molt satisfet de la nova experiència en aquest tipus de prova i amb ganes de repetir.Els dos ciclistes tot i estar contents amb el seu resultat, pensen que el duatló , és actualment una modalitat per especialistes en cursa a peu, ja que el fet que es pugui anar a roda amb la bicicleta, perjudica els corredors del món del ciclisme.Tot plegat, una gran tarda. Només cal agrair la bona assistència i insistència que van procurar-los en Carles i la Conxi. S'ha encetat un nou camí i se'ns plantegen nous reptes!