EL Baix Ter al Centre d'Alt Rendiment!


Fa poca estona que una petita delegació del C.C.Baix Ter - Supermercats Jodofi formada per en Carles i en Joan Aguilera pare ha marxat del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, on han anat a deixar el jove Joan Aguilera a la seva primera convocatòria d'alt nivell. L'encarregat de la federació per a les categories de cadet i junior, el corredor del Massi Israel Nuñez, va realitzar a principis de setmana una trucada al nostre corredor convocant-lo al CAR per tal de fer una primera presa de contacte amb el que es el ciclisme d'alt nivell.
El planning del dia consisteix en una sortida amb bicicleta, a un ritme suau donat que molts dels assistents demà participaran a la cursa del Trofeu Caixa de Girona, tot seguit els hi donaran una xerrada sobre els criteris que segueix la federació per tal de fer les convocatòries per anar amb la selecció, i unes petites pautes per millorar el seu rendiment esportiu i assolir així el màxim d'èxits possibles. Per finalitzar, faran una visita guiada a tots els joves ciclistes per les instal·lacions del CAR a fi de que coneguin què és un centre d'alt rendiment, què s'hi fa i com.
Més endavant ja informarem sobre com li ha anat a en Joan l'experiencia d'estar reunit en un centre de tan prestigi com és el de Sant Cugat.