Els nostres patrocinadors: GIROBROKERS

El Club Ciclista Baix Ter dóna la benvinguda a un nou patrocinador: GIROBROKERS.
GIROBROKERS és una corredoria d'assegurances col·legiada, fundada l'any 1996 amb el número de registre J75GC de la “Direcció general de Política Financera i Assegurances de la Generalitat de Catalunya”. Complim tots els requisits legals exigits per treballar en la mediació d'assegurances amb la independència e imparcialitat que vostè es mereix.

El nostre primer objectiu és la satisfacció dels nostres clients i els hi oferim un tracte personalitzat estudiant quines són les necessitats reals. Pel fet de ser Corredors i treballar amb moltes companyies, sempre escollim aquella assegurança que millor s'adapti als nostres clients, tant per preu com per cobertures.

- Mediem amb asseguradores per a particulars, empreses i per l'administració.
- Anàlisi de riscos i selecció de les garanties i cobertures per cada cas específic, recomanació de la entitat que ofereixi la millor relació cost-cobertures.
- Assessorament, gestió i tramitació d’assegurances generals.
- Representació i tramitació davant les entitats asseguradores.
- Plans especials per a autònoms.
- Assegurances adaptades als convenis.
Defenem sempre els seus interessos davant les entitats asseguradores, quant contracte una pòlissa o en el cas de un sinistre ja que som independents i no depenem de cap companyia.

Som mediadors de diverses companyies, el que ens permet ofertar-li gran quantitat de productes, a la nostra corredoria obtindrà servei personalitzat, entre altres, dels següents tipus d'assegurances: automòbils, patrimonials, personals, de salut o d' assistència de responsabilitat civil.

A més operem en diversos sectors: plans de pensions, vida i jubilació, accidents, assistència sanitària (de lliure elecció), subsidis diaris per baixes laborals, multirisc a la llar, multirisc al comerç, comunitat de propietaris, combinats PIME, equips electrònics, subsidis per retirades del permís de conduir, responsabilitat civil, automòbils i motocicletes, embarcacions de motor i vela...

El nostre despatx està situat a Pals:
C/ Paul Companyó 11-B (davant del CAP)
PALS 17256, Girona
Catalunya (España)
Tel. 972 63 63 67 / Fax. 972 66 72 87
girobrokers@girobrokers.com

Així doncs, ja sabeu on podeu fer la vostra propera assegurança!