Open d'Espanya Banyoles

La primera cursa de la temporada del Club Ciclista Baix Ter-Supermercats Jodofi, en BTT, ha estat aquest matí, a Banyoles, on s'ha disputat la 1a prova puntuable per la copa catalana interacional de BTT, i la 2a per l'Open d'Espanya Superprestigio Massi.Joan Aguilera, ha sigut qui ha tingut els honors d'encetar la temporada pel club, i ho ha fet extraodinariament.
Desprès d'una sortida suau, el corredor del Baix Ter, ha començat a recuperar posicions, tot i tenir dificultats degut a la densitat de ciclistes que hi havia arreu del circuit.
Ha sigut al començament de la segona volta quan el ciclista Torroellenc, ha començat a retallar temps als seus rivals més directes, i ha acabat en una meritòria 10a posició, dins la seva categoria, d'un total de 50, ja que la majoria dels corredors que han quedat davant seu eren vinguts de l'extranger, donat que la prova puntuava per l'Open d'Espanya. Amb els rivals directes de la Copa Catalana, en Joan ha ocupat una meritòria 4ª plaça. El ciclista de Baix Ter, ja està pensant, però, en millorar aquest resultat en la 2a prova de la Copa Catalana Internacional de BTT el proper dia 22 a Corró d'Amunt, però abans l'espera una altre prova el proper diumenge, a Cassà de la Selva, on s'inagura el Trofeu Caixa Girona, i també s'espera obtenir un bon resultat.
Agraïr l'alta afluència de socis del Baix Ter, per animar el nostre corredor.