Presentació C.C. Baix Ter 2009!!

Tal i com era previst, aquest cap de setmana l'hem iniciat amb els actes de presentació del club per a la present temporada, sota el nom de Supermercats Jodofi - C.C. Baix Ter.
Aquest cop, i per primera vegada, la festa de presentació va ser un sopar, ja de l'estil que caracteritza el C.C. Baix Ter, amb tot el necessari per fer de la presentació una autèntica festa.
Va tenir lloc al pavelló d'Ullà, un recinte ideal per dur-hi a terme tots els actes previstos per a la nit del passat divendres. Amb prop d'una setantena de persones congregades al recinte, la nit va començar amb l'assamblea ordinaria anual, on es va fer balanç de la temporada 2008, es va repassar l'estat de comptes actual del club, i on es varen indicar també els trets del que serà la temporada 2009, ja iniciada. Tot el parlament i direcció de l'assamblea va correr per part de n'Albert Teixidor i el suport de tota la junta directiva, que amb el seu bon fer i saber parlar, va fer que tothom en quedés ben assabentat de què és i com funciona el C.C. Baix Ter.
Tot seguit, i per no fer esperar més a la gent, es va procedir al sopar, que gràcies als nostres "xefs" Joan Aguilera i Àngel Gonzalez, i amb l'ajuda de tot el quí va voler, varen preparar un sopar d'allò més bo!
Com no podría ser d'una altra manera, es va fer un muntatge d'imatges acompanyat de bona música sobre el que va ser l'Stage de pretemporada que es va disputar a Olot, amb una bona tria de fotos i un gran muntatge de la mà de n'Àngel Gonzalez, que va demostrar tenir un gran sentit de l'humor. Petit recordatòri també per na Maria i en Quim, que faràn creixer en uns mesos a la familia del Baix Ter. Felicitats!!
Ja com a final de festa, els artistes més joves i gràcies a en Joan Nugué, ens varen deleitar amb les seves aptituds pel cant amb el karaoke que es va muntar. Tot i que no sabem si va ser per això que avui el dia s'ha aixecat plujós. Remarcar també, que com va siguént habitual, hi va haver un gran nombre d'obsèquis per a tots els assistents, des de clauers a bosses d'esport, passant per videojocs. Sens dubte, una gran festa!!


Avui dissabte, tots els corredors han quedat citats al Supermercat Jodofi d'Els Masos de Pals, on tot i el temps que ha fet, s'han realitzat les fotografies oficials de la presentació del Supermercats Jodofi - C.C. Baix Ter. Sempre amb el bon humor que ens caracteritza i que ni el mal temps ens lleva. I per aguantar valents sota la pluja i fent gala de la seva generositat, s'ha obsequiat a tots els corredors amb sucs de fruites cedits per Jodofi Supermercats.