Trofeu Caixa Girona a Cassà de la Selva

Bon inici del Trofeu Caixa Girona del Club Ciclista Baix Ter - Jodofi Supermercats, ja que de les 7 categories en què participaven els corredors del club s'han obtingut 4 podis.

El traçat d'aquest matí era dur per a totes les categories, però sobretot per aquelles que es duien a terme en el circuit llarg de 10km, ja que era un circuit amb tres pujades destacables, però en cap moment et podies relaxar, només a la zona de meta, ja que les baixades eren molt tècniques.
Tal i com deiem en l'inici de la crònica, la cursa ha estat un éxit pels corredors del club.
a la primera sortida dels petits, en la categoria Benjamí, han sortit l'Adrià que ha acabat 3r, i en Nil, que ho ha fet en 11ena posició en la seva estrena com a ciclista.
Seguidament, la Marta ha fet una meritòria 2a posicó de Femines del 2000, a només 14 segons de la 1a classificada, en la primera cursa en el traçat de 3km.
Finalment en la 3a i última sortida dels petits, han sortit la Nàstia i laJudit que havien de fer 2 voltes al circuit de 3km. Han finalitzat en 3a i 5a posició.

Pel que fa les categories grans, cal destacar-ne la 2a posició de Joan Aguilera, tant en la categoria cadets, com en la general, tot i sentir-se cansat pel dur entrenament d'ahir amb el campió d'espanya sub-23, Joan Marc Perarnau, pels voltants del CAR de Sant Cugat.
Robert Mestres, després d'un temps d'absència, ha reaparegut amb una bona 12a posició de cadets.
L'unic abandó del club ha sigut al de la Inna, que després de fer una volta ha preferit plegar.
Finalment, en la categoria Senior, en Sergi, després de fer una mala sortida, ha finalitzat en 28a posició de la general i 9ena de sub-23 d'un total de 70 inscrits aproximadament.