Un cap de setmana mogut.

S'acaba la pretemporada i aquest proper cap de setmana els corredors del Baix Ter - Jodofi ja comencen a competir amb ganes.
Sergi Güell, que s'ha iniciat recentment en el món del triatló, ha enganyat a l'Albert Teixidor per participar junts a la quarta duatló de la ciutat de Manresa. L'Albert Teixidor, s'ha deixat enganyar amb molt de gust.


L'esdeveniment que se celebrarà demà dissabte dia 7 de març, forma part de la Lliga Nacional de Catalunya de Duatló i és Campionat de Catalunya Universitari. Tant l'Albert com en Sergi tenen ganes d'ampliar horitzons i diuen que volen experimentar noves sensacions esportives. Per això dissabte el Baix Ter estarà pendent de Manresa.
I diumenge! L'esperat Open de Espanya Superprestigio Massi de Banyoles! Amb la presència dels millors especialistes en el món del mountain bike. Un esdeveniment únic per a les nostres terres i que no es pot perdre ningú!

Tots estarem pendents d'en Joan Aguilera, el nostre fabulós cadet, que aquest cop hi participarà i té moltes, moltes, moltes ganes de fer-ho bé. Esperem que la sort l'acompanyi. El Baix Ter - Jodofi li dóna molts ànims i tot el seu suport. Ànims JOAN!