Aquest any va de fang

Tal i com va passar a la 2a cursa, a Fornells de la Selva, avui a St. Joan les Fonts, la cursa ha tornat a estar marcada pel fang, que ha fet mes dur el circuit.
Avui, que es celebrava la 3a cursa puntuable pel trofeu Caixa Girona, on en destaca la excel·lent 1a posició de Joan Aguilera, que amb un recital espectacular ha arribat amb un avantatge de 12 minuts respecte el segon classificat de la categoria i guanyant en la classificació absoluta en la cursa de 2 voltes, per la qual cosa se l'ha de Felicitar.
No cal dir doncs, que ha estat una cursa impecable del corredor Torroellenc, que no ha assumit més riscos del compte, ja que el diumenge l'espera una important cursa de la Copa Catalana Internacional a Flix, però tot i així ha guanyat amb un cómode avantatge.
Pel que fa el circuit d'un quilòmetre, cal destacar l'excel·lent 5a posició d'en Nil, en la seva 3a cursa. i l'Adrià avui, només ha pogut ser 7è.
El circuit de 3km, també s'ha vist condicionat pel fang, cosa que el feia dificil per molts dels participants, els quals poc a poc i gràcies a aquestes curses van agafan experiencia en tot tipus de terrenys. La Marta (fem-00) ha acabat en 2a posició, i es consolida en aquest lloc en la general, com la Nàstia (fem-98) ha acabat 3a i ocupa la mateixa posició a la classificació general. La judit, no ha pogut acabar per problemes respiratoris per la qual cosa l'animem a no defallir i a seguir pedalant.