Copa Catalana Internacional - FLIX

Avui s'ha disputat a terres tarragonines, concretament a la localitat de Flix, la tercera prova puntuable per a la Copa Catalana Internacional.
El nostre cadet d'or, Joan Aguilera s'ha desplaçat fins allà de la mà del seu pare per tal de lluitar un cop més per ser al davant de tot. I com va siguent habitual, en Joan ha fet una gran cursa, emportant-se la segona posició de la categoria cadets, i conservant aquesta mateixa plaça a la general.
La cursa tenia lloc al circuit de la "Bassa de les Clotxes", on un circuit de 9 km sense grans dificultats tècniques que ha hagut de completar un total de 3 vegades per tal d'emportar-se aquesta brillant segona plaça que li otorga uns punts vitals per no despenjar-se del capdavant de la general. Durant part de la primera volta ha rodat al capdavant, però aplicant sentit comú ha decidit afluixar el ritme i agrupar-se amb altres corredors amb la idea de poder resistir les llargues zones de pedaleig d'aquest circuit tant rodador. Finalment no ha pogut completar la feina amb la victòria per culpa d'un parell d'ensurts que l'han allunyat del cap de cursa, finalitzant a 1 minut del guanyador Jordi Quintanas.
Sens dubte aquesta està siguent una gran temporada per a en Joan, que s'està guanyant poc a poc un lloc dins del panorama ciclista català.
Un cop més, els colors del C.C. Baix Ter - Supermercats Jodofi han tornat a brillar al capdamunt del pòdium