Els nostres patrocinadors: TECNÀLIA.

El Club Ciclista Baix Ter dóna la benvinguda a Tecnàlia per aquest nou cicle esportiu i sobretot les gràcies per haver estat aquests últims anys donant-nos suport en el ciclisme de base.

Tecnàlia ha estat creada per servir-vos amb el màxim compromís en tot tipus de subministraments per a la indústria. Ens impulsa una motivació que fa que incorporem constantment noves línies de productes, a so de les noves tecnologies i necessitats del mercat. Alhora, tenim el màxim respecte envers el medi ambient, intentant que els productes subministrats per nosaltres segueixin estrictament la normativa vigent.

Principalment, la nostra gamma de productes es relaciona amb la pneumàtica, bombes i controls de fluids, instrumentació, hidràulica, valvoleria i accessoris, estanqueitat, bombes buit, engràs centralitzat, tuberies flexibles, buit, racoderia, valvoleria i filtratge, electrònica i seguretat, flexibles i racoderia hidràulica, transmissió de potència, perfileria d'alumini, ventilació, actuadors elèctrics, plàstics tècnics, compressors, grups electrògens, esprais tècnics, productes PVC, elastòmers, hidronetejadores, rodaments, eines de metall dur i productes especials.

Som distribuïdors de les principals marques en el sector industrial, visiti la nostra pàgina web: http://www.tecnalia-girona.com/

Per qualsevol consulta tècnica, pressupostos, comandes... posem a la vostra disposició les següents vies de contacte:

C/ Illa Formentera, 32
17007 Girona
Telèfon 972 23 20 55 / Mòbil: 629 35 02 35
Fax: 972 24 21 53
Tecnàlia_sl@hotmail.com