Inici prometedor

Ja fa gairebé dos mesos que van començar les competicions pels corredors del club, i ha arribat l'hora de fer el primer balanç.
Tot i que la temporada és llarga, els nostres corredors ja han demostrat que estan disposats a lluitar pel títol en totes les categorien en què participen.
Pel que fa el trofeu Caixa Girona, el club té opcions a guanyar en 4 categories, tot i que les categories de promoció, les classificacions encara poden variar molt, ja que només contaran 6 de les 10 curses que hi ha en el calendari.
La Marta sembla una ferma candidata a guanyar en la seva categoria. Tot i que encara no ha guanyat cap cursa, la actual campiona de la Copa Gironina de BTT, lluitarà per endur-se el maillot de campiona, igual que el seu germà Joan, que lidrea amb comoditat la classificació, i ho faria de manera més clara si no hagués estat per la punxada a Fornells de la Selva. En Joan, però, haura d'entrenar molt dur per batre en Jordi Quintanas, però tots estem segurs que ho aconseguirà.
En Joan a més a més ocupa la 2a posició en la Copa Catalana Internacional, just darrera d'en Jordi, un cop ja hem arribat a l'ecuador del campionat. I el corredor del club s'està mostran com el més regular de la categoría, ja que de les 6 curses que ha disputat, ha fet 5 podis ( dos victories, i 3 segons llocs).
Pel que fà l'Adrià, tot i l'ensopagada de St. Joan les Fonts, ha aconseguit bons resultats en les seves primeres curses, i un cop comenci a agafar experiència de ben segur que lluitarà per la victória de la seva categoria.
La Nàstia, finalment, també es una corredora amb opcions a guanyar el Trofeu Caixa Girona, ja que ha pujat el podi en les 3 curses.
Tots ells i la resta de corredors del Club lluitaran també per guanyar el Campionat Provincial, el Campionat de Catalunya, i també el Campionat d'Espanya.
Recordar també que aquest cap de setmana hi ha la fira del Ciclista a Sant Gregori.
El dissabte el matí, la Montse i en Sergi competiran en el campionat de Catalunya universitari, a la tarda els petits tenen una cita amb el campionat dels països catalans Escolar, i el diumenge tots aquells que vulguin podran disfrutat d'una pedalada Open Natura (inscripció limitada a 800 participans). Per obtenir més informació visiteu la pàgina del club organitzador. www.ccsantgregori.com