XIV Marxa BTT Conca del Daró

Moltes cares conegudes dels socis del C.C.Baix Ter - Supermercats Jodofi s' han trobat aquest diumenge a la Bisbal d'Empordà, la cita era la clàssica Conca del Daró. Ha sigut una gran matinal de ciclisme. Més de 650 corredors s' han trobat per a córrer aquesta magnífica marxa. Ha estat una prova "durilla" amb canvis continus de ritme. Pujades, baixades, més pujades... Però no es tractava de guanyar, si no de fer una sortida de bon rotllo amb la gent del club i tot aquell que s'hi volgués afegir. El més important era acabar la prova i que ningú es fes mal.


El primer d'arribar ha estat l'Andreu Marsal, que tot i la seva joventut és tot un veterà del BTT. Els que fa molt de temps que pedalen diuen que quan l'Andreu anava fort, no tenia rival. Avui s'hi ha deixat la pell i ha entrat endavant i satisfet!

En Lluís Blay, és un exemple a seguir de sacrifici i esforç. Avui ha estat una marxa difícil per a ell, perquè a falta de 5 km per arribar a la meta ha punxat la roda del darrera... però en Lluís ha posat un parell de "co....." hi ha pogut arribar fins la meta, molt bé Lluis!

L'Albert ha millorat les posicions de l'any passat i de fa dos anys... el pobre portava portava dues últimes posicions en les dues últimes edicions! així que ho tenia fàcil! aquest any també ha tingut problemes mecànics, però entre en Jordi Camps, en Joan Aguilera i en Lluís Hugas li han pogut solucionar la jornada.

En Joan Aguilera sense paraules... de davant a darrera... de darrera a davant... ha pujat la pujada del fuet amb bici i sense suar... amb total llibertat ens ha anat gravant a tots. Ja veurem què surt!

Ha estat una llàstima l'abandó d'en Robert, perquè està fortíssim! Tot i estar refredat, ha fet una gran marxa, al costat dels més veterans, però les punxes li han jugat una mala passada.

En Lluís Hugas, tota una reaparició! per fi ha pogut esprémer la classe de la seva Marin Team Issue i ha demostrat que no ha perdut la pràctica ni la forma en BTT. Gràcies per tornar-hi!

La cara d'en Miquel Bassó, ha estat de somriure d'orella a orella tot el matí, per això ha estat el més fotogènic de tots! Ha arribat tant content com quan ha sortit. Visca l'optimisme!

En Quim sempre diu que la marxa de La Bisbal no es pot deixar perdre, per això ell i la seva Gary han anat trescant per les gavarres assaborint totes les pistes i corriols. Fidel al seu estil!

En Toni Macho i en Pau Giralt han fet junts la marxa, ja en tenien ganes de tornar a agafar la bici!

En Joan Güell ha aguantat com un campió, potser ha heretat alguna cosa del seu fill.

La Montse, la Judit, la Nàstia, la Ina i la Noemí han format l'equip femení del Baix Ter- Supermercats Jodofi. Segons elles... tota una aventura! però que tot just comença.

En la xiqui: la Marta, la Yolanda, l'Adrià, la Isabel (amb bon debut) i en Nil han arribat tan frescos que a la tarda encara tenien forces per córrer.

Però el millor encara està per venir, després d'un bon esmorzar, en Joan Aguilera (pare) ens ha cuinat un arròs a la cassola per tots els participants, socis i acompanyants.

Així doncs, una marxa rodona, cap nota discordant, un dia molt curt i de bon ambient a Can Baix Ter.

Cal destacar que a l'acte hi han acudit nombrosos clubs, però sens dubte, si hi hagués hagut premi al millor club, l'hauria guanyat el CC. Daró per la bona organització de la prova i per superar-se cada any.