Btt Sant Jordi

Ahir part dels corredors del club van prendre part a la Btt de Sant Jordi. Hi havia dos recorreguts per escollir un de 38 km i el curt de 20km.

A la fotografia podeu veure alguns dels corredors que hi van assistir tot i que falten 6 corredors que ja eren a la sortida.

El primer que va arribar de la volta llarga va ser en Lluís Hugas, el qual va fer una gran marxa ja que va arribar entre els 10 primers.

Més tard van arribar en un grupet en Robert, en Quim Parals, en Miquel Bassó i en Jordi. En Jordi s'estrenava a la marxa ja que no n'havia fet mai cap, va arribar molt cansat i a l'últim km va punxar la roda de darrera, però tot i això li va agradar molt i de ben segur que tornarà a la pròxima!

Més tard, va arribar en Quim "el guixaire" que va arribar amb alguns companys del Club Ciclista Montgrí.

A la volta curta hi van participar en Joan Güell que cada dia està més fort, La Inna i la Nàstia que s'ho van passar molt bé, en German i l'Eloi Truchero que van arribar molt cansats, la Montse, la Noemí que va tenir problemes mecànics durant tota la marxa ja que per una banda la cadena li feia la guitza i per l'altre el pedal no se li enganxava; i també hi va participar la Yolanda que ho va fer molt bé!

En definitiva ens ho vam passar molt bé i esperem poder tornar-hi l'any que vé!

Salut i bici!!