Festival al Campionat Escolar de la Bisbal!


Aquesta tarda s'ha disputat a La Bisbal la segona prova del Campionat Escolar de Btt. La participació per part del club ha estat excel·lent i els resultats també!

A la primera cursa hi ha participat l'Adrià i en Nil, tots dos han fet una gran carrera ja que L'Adrià ha fet 1er i en Nil 2on. Aquesta categoria només havíen de fer una volta al circuit.

La següent carrera hi ha participat la Marta que havía de fer dos voltes al circuit i també ha fet una bona carrera ja que ha quedat en primera posició destacada de la segona.

La tercera cursa, els quals havíen de fer 3 voltes al circuit, hi participava la Judith que ha quedat segona darrera la Mariona Costa.

I a la quarta cursa hi ha participat la resta dels nostres corredors tant d'infantils com cadets. Els corredors infantils havíen de fer 4 voltes i hi han participat en Pau Ponsatí i la Yolanda els quals han quedat tots dos en primera posició de la seva categoria.


En la categoria de cadets els quals havíen de fer 6 voltes hi ha participat en Joan Aguilera, en Robert i en Pau de Vilafan el qual s'estrenava a les carreres. En Joan ha quedat primer tot i que ha anat tota la carrera al capdavant tenia en Gerard Àlvarez tot darrera i per tant, no podía abaixar la guardia.
En Robert ha anat part de la carrera en tercera posició però a la última volta un cadet del CC. Daró l'ha passat.
En Pau ha quedat 5é cadet el qual se l'ha de felicitar per ser la seva primera carrera i quedar en tant bona posició!
Com podeu veure aquesta tarda tots han fet una molt bona carrera, així que FELICITATS A TOTS!!

Recordeu que la última cursa d'aquest campionat la farem nosaltres el dia 20 de juny, que tindrà lloc al pavelló municipal de Torroella, així que us esperem a tots!!

Ara us deixarem amb les fotografies de la cursa.


BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.