Cara al vent

Ahir al vespre la Judit i la Montse van quedar per sortir aquest matí amb la bici de carretera. La previsions del temps anunciaven un dia gris i plujós, però aquest matí ens hem aixecat amb la típica tramuntana de l'Empordà.

Així doncs, hem començat la nostra ruta cara al vent, en direcció cap a Sant Pere Pescador. Tot estava pensat, hem sortit cara al vent perquè així la tornada, un cop ja cansades, no ens costaria tant tornar.


La Judit ha pogut practicar el que en diem "anar a roda" i els relleus; i així saber com s'hi va de bé a darrera algú quan fa vent, perquè realment avui feia molt vent!


Hem passat per Ullà, Bellcaire, Albons, l’Escala, Sant Martí i Sant Pere Pescador, gairebé tota l’estona ens ha tocat el vent de cara i sinó de costat. El millor ha estat la tornada que la bicicleta anava tota sola i no calia fer gaire esforç (que ja l'haviem fet prou a l'anada...).


Hem fet un total de 42 km, no hem fet una gran ruta, però es tractava d'anar una estoneta amb bicicleta de carretera i practicar una miqueta més.


Teniem ganes de fer fotografies perquè poguéssiu veure com ens ho hem passat de bé, però quan esmorzavem a Sant Martí se'ns a espatllat la càmara i no n'hem pogut fer, així que només us podem deixar veure aquestes dos fotografies.


Tot s'ha de dir, "el millor mecànic del món" ha pogut arreglar la càmara així que esperem poder fer més fotografies a les properes sortides!


Ens veiem aviat amics!