Cara i Creu

Aquest matí la majoria de corredors del club han assistit a la cita amb el Trofeu Caixa Girona a Tossa de Mar, però també hi ha hagut representació a la Marxa cicloturista de Terra de l'Aigua.
Pel que fa la cursa de Tossa, ha sigut tot un èxit, ja que s'han aconseguit 5 podis, on en cal destacar la 1a posició de la Nàstia, que d'aquesta manera ha aconseguit la primera victòria de la temporada, i en la mateixa categoria, la Judit ha aconseguit el seu primer podi d'aquest any emportant-se la 3a plaça.
En la primera sortida també hi ha hagut un podi, el de l'Adrià, que ha acabat en una bona 2a posició. La Marta, avui, ha tingut un incident de cursa, però tot i així ha pogut finalitzar en 3a posició, i el seu germà, en Joan, ha acabat 2n, 3r de la general, i ha fet el seu 3r podi consecutiu en la competició, mostrant-se així, com el mes regular.


BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


Per l'altre banda, en Sergi, ha tingut aquesta vegada una actuació nefasta en la marxa cicloturista:
Després de pujar el primer port (de 3a) i sentir-m'hi molt incómode he decidit començar la pujada a la costa del montseny suau, tot i que després m'he anat animant i penso que he fet una bona pujada, però la següent pujada, de 4km aprox. he tornat a veure que avui no era el meu dia, i que les cames no tiraven.
Fins a l'inici del 2n port més important del dia, he anat amb un grup d'uns 15 corredors, que hem baixat per les carreteres de Viladrau força ràpid, però a l'inici de la pujada m'he agafat un ritme més tranquil, he parat a fet un "Pit-Stop" que ja tenia pendent del primer port, i he arribat sol fins a Sant Hilari. Allà m'he parat a fer un bon "tiberi", mentres esperava que vingues algú, ja que el terreny que venia era ràpid i si hagués anat sol, hagués gastat les poques forces que hem quedaven.
Els dos últims ports, els he fet amb un grup de 5, en el cual tots anavem "cuits", i hem arribat a meta "arrossegant-nos".
Finalment, després d'arribar en una decebadora posició( a l'espera dels resultats, però 60-80aprox.), i amb un temps de 4.37 (aprox)he tret tot el que havia begut, confirmant així que avui no era el meu dia.