Francesc Moradell, un exemple a seguir.

Recentment Francesc Moradell ha rebut la medalla de l'esport, concedida per la secretaria general de l'esport.
Tots els qui portem anys en això, coneixem "en Moradell". És una persona dedicada en cos i ànima al ciclisme, una persona dedicada a l'esport a les comarques gironines.
Fa anys que qualsevol cursa i/o acte que vulgui gaudir de renom i reconeixemen ha de comptar amb la presència de Francesc Moradell. Una persona que amb la seva gran dedicació ha aconseguit situar el ciclisme gironí dins el mapa esportiu a nivell estatal. Ell és qui més ha apostat per l'esport de les dues rodes a les nostres comarques, i és a ell a qui més debém sempre que ens referím al ciclisme gironí.
Sigui dissabte, diumenge o el dia que s'escaigui, l'amic Francesc sempre hi ha sigut present per tal de fer la festa més important. Amb els seus discursos molts hem crescut, i poc a poc li hem agafat un gran afecte, que sens dubte s'ha guanyat.
Si el ciclisme és el que és a la provincia de Girona, en gran mesura és degut a tot el que ha fet aquest home, que viu el ciclisme com a part de la seva vida! Tal i com haurien de fer la resta de dirigents de la F.C.C. i la R.F.E.C.
És per això que volem felicitar des d'aquí el nostre amic Francesc, que amb el seu esforç, fa que aquest esport nostre de les dues rodes, sigui cada dia més reconegut.

Moltes felicitats Francesc!! I per molts d'anys que segueixis igual!