Importants victòries avui a Figueres

Dos victòries importantíssimes aquest matí a la 4a prova del Trofeu Caixa de Girona disputat a la ciutat de Figueres.
En la categoria de Benjamins, l'Adrià, ha aconseguit una brillant victòria, i d'aquesta manera ha mostrat la seva candidatura al títol final, ja que tot just s'han disputat 4 de les 10 curses, i en les categories de promoció només puntuen les 6 millors. Amb quatre victòries més l'Adrià seria matemàticament campió. Per aconseguir-ho, però haurà de treballar molt amb l'ajuda d'en Lluis, que de moment està siguent clau.
En Nil, en Aquesta mateixa categoria ha aconseguit una meritòria 7a posició.
La Marta, en la categoria Femines del 2000, ha hagut de plegar ja que els organitzadors l'han indicat malament i s'ha perdut.
La Nàstia, ha mostrat una important progressió, i tot i acabar 3a igual que en les tres primeres curses, només ha perdut 7 segons respecte la 2a classificada. La Judit ha acabat darrera la Nàstia, en 4a posició. En aquesta mateixa sortida, la Yolanda i en Francesc, que debutaven, han hagut d'abandonar.
En Pau, que avui debutava, i que fa tot just 6 dies que sortia d'una lesió important, ha acabat en 8a posició
En Joan Aguilera per la seva part, ha realitzat una magnífica cursa, que finalment ha guanyat, i ha aconseguit així la seva 3a victória consecutiva en la competició, a més, en Joan s'ha reafirmat en la 1a posició de la general, i ara ja porta 11 punts sobre el seu rival més directe (descomptant una cursa)
La cursa, que s'ha disputat en un circuit molt ràpid només ha durat 52 minuts, i ja des de bon començament en Joan ha marcat el ritme, i han format un grupet de 5 amb 3 cadets i 2 veterans.
Ha sigut el començament de la 2a volta, quan en Jordi Quintanas ha fet un atac molt dur, que en primer moment ningú ha pogut seguir, però a mitjans de la 2a volta en Joan l'ha atrapat, l'ha passat, i ha arribat cómodament a meta per aconseguir una brillant victòria.