LA RUTA DEL MES - ELS PEDALS DE FOC

Molts ja la coneixeu, però d'altres segur que no... el fet és que teníem ganes d'encetar secció amb una ruta de pas obligatori per tots aquells practicants del BTT, tot un clàssic! Els pedals de foc.

Els "pedals de foc" és una ruta en BTT que ressegueix el perímetre del Parc Nacional D'Aiguestortes. Recorre quatre comarques pirinenques Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Pallars Sobirà. El recorregut consta d'uns 220 quilòmetres i el desnivell de pujada acumulat és d'uns 5500 metres. La ruta es pot fer de moltes maneres: a nivell individual, amb grup, amb cotxe de suport, l'edició competitiva non-stop... i fins allà on arribi la vostra imaginació.
Podeu descarregar el track a http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=72886


Nosaltres vam fer-la en tres dies i cal dir que es va fer una mica dura perquè en alguns trams s'hi havia acumulat molta neu i la climatologia no va ser-nos gens favorable. Érem cinc amics i portàvem una motxilla d'uns cinc quilos a l'esquena. Pedalàvem unes 9 hores diàries, i per això no vam tenir gaire temps per entretenir-nos.Malgrat l'esforç, sempre que emprens el camí de l'aventura, les sensacions al finalitzar-lo són sorprenents. Sobta el fet de poder anar amb bici de muntanya per camins que ratllen els 2300 metres, sobta poder mullar-te durant hores sense adonar-te'n i sobta veure que la il·lusió de voler superar un obstacle es transforma amb la il·lusió de poder-ho celebrar.
L'Andreu i jo us la recomanem.

Podeu trobar més informació a http://www.pedalsdefoc.com/