Les Goges 2009

Crònica de Sergi Güell:
Aquest matí, he fet a Banyoles, la 2a de les 3 marxes cicloturistes que tinc previstes fer aquest mes de Maig, La Marxa de les Goges (Banyoles-Rocacorba), de 143km.
La marxa de les Goges es disputa en un terreny que no es gens pla, i té com a principal dificultat la pujada final a Rocacorba, però també té hi ha l'Alt de Segueró, i la pujada fins a Santa Pau que son pujades dstacades, i el desnivell total acumulat és de 2496 m.
Els primers 40km, han estat plens d'atacs constants, sobretot dels corredors de "Bicicletes Esteve", i que han servit per formar un primer grup d'uns 150 corredors. Aquest grup s'ha trencat a la pujada de la Mare de Dèu del Món, on no he pogut agafar el primer grup (15 unitats) per poc, i m'he agut de conformar a anar amb el segon, que hem començat amb unes 20 unitats, però ningú estava disposat a tirar, i hem acabat essent 50 corredors, i portavemun ritme molt lent. El grup, tot i alguns atacs, s'ha mantingut fins a l'inici de Rocacorba, on quedavem uns 30 corredors, ja que molts han optat per no pujar fins a dalt. La pujada l'hem fet de forma progressiva, i hem anat deixant els corredors d'un en un, fins a quedar-ne 4. Aquests quatre hem atrapat alguns corredors del primer grup, i finalment jo he estat el primer a arribar del 2n grup (inicial) cosa que m'ha permès acabar 9è de la general ( 4rt de la categoria A i 1r sub-23) amb un temps de 4h,40 minuts, gairebé 45minuts menys que l'any passat, a 13min del guanyador absolut que ha estat Christian Collados