Terra de Remences 2009

Ahir, també es va disputar la prestigiosa marxa cicloturista de Terra de Remences, i un servidor(Sergi) hi van prendre part.
A la sortida no estava massa ben col·locat, però després dels primers estira i arronsa al centre d’Olot, vaig aconseguir situar-me entre les primeres 300 unitats.
Durant el primer dels quatre ports del dia, el de Capsacosta, vaig remuntar moltes posicions, fins a situar-me a les ultimes posicions del primer grup, que vaig acabar d’atrapar a les primeres corbes de la baixada.
Durant el planer fins a Ripoll en el primer grup hi va anar arribant gent fins arribar a uns 500 ciclistes, i semblava que seria una edició de la marxa molt lenta, però, va ser en el segon port, el de Canes, on es van fer les primeres particions importants, i on es va començar a imposar un ritme molt alt. Jo hem vaig quedar amb el 2n grup, ja que amb el ritme del primer no hagués aguantat els 175km que tenia la marxa. Durant les baixades, hem vaig trobar que difícilment podia superar els 70km/h, ja que hem faltaven pinyons, però utilitzant l'aerodinàmica vaig aconseguir agafar els 84.96km/h.
El Coll de Bracons, (km. 102) no va ser el més dur per mi, ja que estava mentalitzat, i durant la baixada fins Manlleu varem formar un grupet d’unes 20 unitats, que no es va desfer fins al coll del Condreau, on la fatiga va poder amb mí, i vaig decidir agafar-me un ritme més pausat, que finalment va ser el bo, ja que juntament amb 3 ciclistes més, vam acabar remuntant molts posicions que havíem perdut.
Finalment vaig arribar a meta en 70 posició (30 de la categoria A) amb un temps de 5h 16' 53" (aprox) (Or), a uns 20min, del primer classificat (4h 55' 27") que va certificar una de les edicions mes ràpides d'aquesta marxa. En la volta curta també va succeïr el mateix, i el primer va arribar amb un temps de 2h 33' 11".
Tot i ser uns dels participants més joves de la volta llarga, i estar satisfet amb el temps, hem queden moltes coses per millorar de cares a les pròximes marxes, i també de cares a la Quebrantahuesos.