2 victòries a Malgrat

Aquest matí, s'ha disputat la 6a cursa del Trofeu Caixa Girona de BTT a la població Barcelonina de Malgrat de Mar. Tot i correspondre a la comarca del Maresme, en Moradell els recompensa anualment amb una cursa del Trofeu Caixa Girona, ja que són molts els corredors d'aquelles terres que venen a córrer a casa nostra.
Pel que fa la cursa, hem de destacar la sorprenent victória d'en Nil (en la categoria de Benjamins) un corredor, que tot just fa uns mesos que està amb nosaltres, i ja ha començat a guanyar carreres. En aquesta mateixa categoria l'Adrià ha aconseguit una bona 4rta posició.
Just després de l'arribada den Nil i l'Adrià, la Marta ha començat la seva cursa, una cursa que ha guanyat amb 20 segons d'avantage.
En les següents curses, però no hi ha hagut tanta sort pels corredors del Baix Ter- Jodofi Supermercats, ja que la Judit ha hagut de plegar, igual que en Pau, que ha tingut problemes tècnics.
Pel que fa la categoria Cadets, han tingut una cursa moguda, en la qual en Joan ha perdut la 1a posició, en l'últim suspir.
A l'inici de la cursa, hi havia 4 corredors que optaven a la victòria, pero ven aviat n'han quedat només tres.
En Joan, evidentment estava entre ells, i ha sigut a la segona volta quan en Joan ha provat d'escapar-se, mentre darrere, entre en Jordi i en Gerard hi ha hagut de tot menys esportivitat.
Finalment en Jordi ha passat a en Joan en un d'aquests talls planers,que fiquen els organitzadors perquè el traçat acabi de fer els 10km.
De ben segur, però que d'aquí 13 dies, en Joan lluitarà, un altre cop amb en Jordi i en Gerard, per obtenir la victòria en el Campionat de Catalunya de BTT, que es disputarà a Port-Ainé, lloc on difícilment hi haura tarreny per rodar, però si el circuit es similar al de l'any passat, tampoc hi ha gaire zona tècnica perquè cap corredor es pugui escapar en la baixada.
Des del club, però, animem a en Joan que realitzi una bona setmana d'entrenament, i que vagi a Port-Ainé amb totes les ganes de guanyar, ja que hi té moltes opcions.