2 victòries a Vilajuïga

Aquest matí, s'ha disputat la 8a prova puntuable pel Trofeu Caixa Girona de BTT, on els corredors han notat de valent que l'estiu ja ha arribat.
En un tarreny on les ombres escassejàven, hi ha hagut molts abandons, sobretot en les categories dels grans, i en Pau, malauradament n'ha sigut un d'ells.
En la categoria de promoció, l'Adrià, ha realitzat un inici de cursa espectecular, que li ha servit per guanyar-la, desprès de liderar-la tota l'estona, i s'ha posat líder del campionat.
En Nil, en aquest mateixa categoria, ha sortit en primera posició, pero no ha pogut aguantar el ritme del grup capdavanter i ha sigut finalment 6è.
Pel que fà les fèmines del club, la Marta, ha aconseguit un 1r lloc que encara la dona possibilitats reals a lluitar pel campionat, i la Judit, ha acabat en un molt bon 2n lloc, en els dos casos, les corredores han realitzat la millor puntuació de la temporada.
Pel que fa en Joan Aguilera, ha fet una cursa de més a menys, i ha acabat finalment en 2a posició, complicant-se d'aquesta manera la victòria final en el campionat, que possiblament es decidirà a l'ultima prova puntuable del calandari a Torroella de Montgrí, on esperem que en Joan, amb el suport de tot el club, aconsegueixi la victòria final, igual que l'Adrià.