24hores ciclistes a Montjuïc


Els propers 3 i 4 de Juliol es disputen a Barcelona, amb la presència d'en Sergi, la 1a edició de les 24 hores ciclistes de montjuïc, com a un dels actes previs a l'arribada del Tour a la ciutat comptal aquest mes de juliol.
La prova es disputarà al mític circuit de montjuïc on els més veterans recordareu que s'hi feien les 24 hores de motociclisme, entre altres competicions.
El circuit té uns 75m de desnivell al llarg dels seus 3790m de llargada i els seus 14 revolts, això farà que el desnivell total acumulat al llarg del dia arribi gairabé als 10.000m positius.
Les 24h es poden afrontar en diferents categories, des de individual fins a formar equip de 6 persones, i en Sergi ha decidit afrontar aquest repte en solitari. No té cap intensió de quedar ben classificat, sinó que l'únic objectiu es aconseguir acabar les 24hores, en les quals te pensat acostar-se als 500km, unes 130 voltes.
Aquesta prova li servirà per tancar la temporada cicloturista, on ha realitzat 4 marxes, i en tres de les quals ha aconseguir acabar entre els 6% millors classificats, i en l'altre només va poder acabar entre els 12% millors.
La prova s'iniciarà el divendres 3 a les 19h, i finalitzarà just 24h després.
Segons l'organització, ja hi ha més de 240 inscrits, entre els quals destaquen Roberto Heras, Melcior Mauri, i l'ultrafondista Joseph Ajram.