CAMPIONAT DE CATALUNYA BTT INFANTIL

Avui dissabte s' ha celebrat a Sant Feliu de Guixols el Campionat de Catalunya BTT Infantil.Cinc corredors del nostre club han participat en aquesta prova i en diferentes categories.El campionat ha començat 45 minuts més tard perque l'ambulància ha tingut que sortir a fer una emergència.Bé, una vegada l'ambulància ja estaba a puesto s' ha começat el campionat.Els primers en sortir a sigut els prebenjamins i s'ha finalitzat amb la categoria infantil.
En Nil i l'Adria han tingut una cursa complicada perque tenien molts de corredors davant seu,ja que l'any passat no varem correr el Campionat de Catunya i llavors no tenien parrilla de sortida, o sigui que a pedelar.Al final tots dos fan una bona carrera acabant en Nil a la 7ª posició i l'Adria quedan en 2ªposició.
Després ha sortit la Marta Aguilera, ha sortit molt be, anaba lluitan per un lloc en el podium quan el dinar no se li ha posat be i ha tingut que abandonar.
Mes tard ha sortit la Judit González que tenia moltes ganes de acabar una cursa ja que en l'ultima prova del Caixa Girona va caure i no va poder acabar,doncs be, avui ha acabat la cursa i ho ha fet molt be ha acabat en 3ª posició de la seva categoria.
I ja per acabar de sortir nomes faltaba en Pau Ponsati,molt be aquest noi de Gualta, encara li falta rodatge, perque tant sols porta 3 mesos competint, pero te un cos de ciclista que quan esclati, que tremolin els altres, perque en sentirem a parlar.En Pau ha acabat 18 en la clasificació general, molt be, perque en infantils hi han grans corredors i de un total de 33 corredors, quedar 18 està molt be,ànims.
Be, desde el club volem felicitar a tots els corredors que han corregut avui, moltes felicitats.