Campionats de Catalunya


Queden menys de 10 dies, per la primera cita important de la temporada per en Joan, El Campionat de Catalunya de BTT. És doncs, el primer dels 5 maillots als quals opta en Joan al llarg de la temporada, i és també la primera oportunitat per demostrar a tothom, que ell és el millor cadet català, per sobre de tota la resta.
En Joan afronta la cursa, amb una motivació especial, ja que a Port-ainé, va ser on l'any passat no el van deixar correr el campionat d'Espanya, i encara te l'espina clavada. (la foto, feta des de l'helicopter que va llogar el club per l'ocasió xD, correspon als entrenament del campionat d'Espanya de l'any passat)


Per altra banda, els petits de la casa, tenen aquest dissabte a les 4h de la tarda el seu Campionat de Catalunya, on opten a guanyar-lo en diferents categories; els més ben situats per fer-ho són: l'Adrià, en Nil, la Marta, i la Nàstia, que s'ho hauran de treballar molt per aconseguir-ho. La resta de corredors del club, lluitaran el màxim per aconseguir un podi, o qui sap si una sorprenent victòria com la d'en Nil diumenge passat a Malgrat de Mar.