cap de setmana farcit d'activitats.

Aquest proper cap de setmana, és segurament el que té més activitats de tot l'any.Per en Joan i en Sergi, el cap de setmana comença demà, ja que s'han de desplaçar a Port-Ainé, i a Sabiñánigo respectivament, on el dissabte, disputaran la Quebrantahuesos, i el Campionat de Catlunya de BTT.
Per la resta de corredors i socis del Club, començarà el dissabte el matí, on tothom està convidat a ajudar a muntar el circuit, i acabar de preparar-ho tot per la cursa que es disputarà a la tarda, puntuable pel campionat comarcal escolar de BTT, amb sortida i arribada al pavelló municipal de Torroella de Montgrí.

El diumenge, però també esta ple d'activitats, per aquells que no n'hagin tingut prou amb la cursa del dissabte, a Porqueres es disputa el Trofeu Caixa Girona, on tothom i pot ser present, però per aquells que no vulguin tanta competitivitat, poden desplaçar-se fins a Puigcerdà, on es disputarà la Marxa Cicloturista de les 3 Nacions, o també dues opcions per fer marxes en BTT. La primera es disputar l'open Natura que es disputa a la població de El Catllar(38km), i l'altre és anar fins a la població del Gossol on es disputa una travessia de 68km.
Aixi doncs, els bikers del club no teniu cap excusa per escaquejar-vos de lluïr els colors del club durant aquest cap de setmana.
SORT a tothom.