4 podis al Trofeu Caixa Girona de Vidreres


Aquest matí s'ha disputat la penúltima prova del Trofeu Caixa Girona de BTT a Vidreres, en la qual el Jodofi-Baix Ter, malauradament, no ha pogut obtenir cap victòria, tot i això hi hem aconseguit 3 pòdis.


En la Categoria de promoció l'Adrià ha aconseguit una bona 2a posició, darrera d'en Martí la qual cosa fa que el campionat estigui més obert que mai, ja que el guanyador de la darrera prova segurament també ho serà del campionat.
La Marta, ha seguit la seva tònica habitual, i ha tornat a pujar al podi igual que en la majoria de les proves disputades fins ara.
La Nàstia ha obtingut una boníssima 2a posició només darrera la Magda, i la sorpresa de la jornada, ha sigut la excecl·lent 3a posició de la Judit, que des de l'inici de temporada ha mostrant una progressió impressionant per la qual cosa cal felicitar-la.


Per la seva part en Nil ha tingut una greu caiguda però tot i això ha acabat en 14a posicó, i en Pau ha acabat 10é, i en Joan, que avui, a priori, ho tenia molt bé per guanyar ha patit una caiguda i un mareig, que no li ho han permés i finalment ha a bandonat