8è d'Espanya

Fa poques hores s'ha acabat la primera participació d'en Joan en el campionat d'Espanya, i s'ha obtingut un resultat prou bo.
Si be és cert que no comptàvem que tinguèssim tants rivals durs, també és cert que en Joan ha fet una gran cursa, i aquest 8è lloc és molt millor del que es pot pensar.
La cursa comptava amb 70 participants, i en l'inici s'ha format un grup de 7 persones, que al final de la primera volta s'ha reduit a 4, entre els quals hi havia en Joan. Al començament de la segona , de les 3 voltes de les que comptava la cursa, el guanyador final ha augmentat el ritme, i en Joan, mentre l'intentava seguir ha patit una petita crisi, que ha durat part de la 2a volta, i l'ha fet perdre moltes posicions. A la tercera volta, sorprenentment s'ha recuperat, i ha recuperat alguna de les posicions perdudes, i finalment s'ha hagut de conformar amb un 8è lloc, que no és gens dolent, ja que dels corredors que han seguit el calandari de tota la temporada lluitant pels primers llocs, pocs han pogut acabar davant seu, i ha acabat a menys d'un minut del 4rt classificat.
Un cop acabada la cursa, però, ja hem començat a pensar en la temporada següent, que en Joan iniciarà el 25 d'octubre, amb l'inici de la copa catalana de ciclocross, que intentarà guanyar, o si res més no, fer-ho el millor possible.